Piiz Konseri | 17 Şubat 2011 | İzmir


TARİH:
17.02.2011
SAAT:
23:00:00

MEKAN:
İzmir Bios Bar
BİLET FİYATI:
18,00 TL

ÖNBİLGİ:
- Etkinlik düzeni ayaktadır.


- Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.

- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

ETKİNLİK HAKKINDA:
2003 yılında Eskişehir’de kurulan Piiz, 2010 nisan ayında ilk albümü Kardem’i çıkardı. Albümde tamamen kendi bestelerinden oluşan on şarkı yer almaktadır. İlk klipleri, söz ve müziği grubun bas gitarcısı Ahmet Çilingir tarafından yapılan Kardem parçasına çekildi. Şu anda ikinci klip hazırlıklarını yapan grup ayrıca 2011’ de hayranlarının karşısına büyük bir süpriz ile çıkmayı planlıyor.
Türkiye’nin birçok ilinde sayısız konserler veren grup, 2006 yılından bu yana Eskişehir 222 Park Live sahnesinde her pazar aralıksız konserler vermiştir. Ayrıca bu sahnede ülke çapında tanınmış isimlerle düetleri olmuştur. Özellikle Müslüm Gürses ile yapılan düet ulusal basında çok ses getirmiştir. Şubat ayı itibariyle yine farklı tarzlardaki sanatçılarla çalışmaları devam edecektir.
Senede yaklaşık 150 konser veren Piiz, Edirne’den Erzurum’a kadar birçok ilde sahne aldı. Geçtiğimiz yıl Almanya’da konser veren grup bu yılda yurt dışı konserlerine devam edecek.
Özellikle yaptıkları cover parçaları çok beğenilen grup, İstanbul Yeditepe Üniversitesi’nin Dream tv ile ortaklaşa düzenlediği “pure challenge cover” yarışmasında 1’inciliği kazandı.

2008 yılında Dream tv ve Yüxexes dergisi tarafından düzenlenen “yılın en iyileri” gecesinde de “en iyi amatör grup” ödülünü aldı.
Vokal : Emir Yaşar

Davul : Mehmet Dudarık

Synthesizers & Piyano : Muzaffer Doğan

Gitar & Geri Vokal : M. Doğa Usta

Bas Gitar : Ahmet Çilingir

Facebook Sayfası:

http://www.facebook.com/piizmusic



İnternet Sitesi:

http://www.piizonline.com/
http://www.piizfanclub.com/
http://twitter.com/piizband


 Kaynak: Biletix.com